XEIKON PRINT

digitalna štamparija:   o nama


Mi smo digitalna štamparija XEIKON PRINT, koja pod ovim imenom posluje od 2010. godine i uspešno nastavlja 15 godišnji put prve digitalne štamparije na ovim prostorima - Zajkon-Print-a.

Iza nas je dugogodišnje iskustvo, tako da smo se u sferi digitalne štampe pozicionirali kao štamparija koja može da zadovolji potrebe najzahtevnijih klijenata.

Nalazimo se u samom centru grada, na Trgu Republike, u T.C. «Staklenac».

Naša osnovna prednost u odnosu na mnoge druge je mogućnost jednostrane i obostrane štampe velikih formata iz rolne i tabaka na Xeikon mašini koja daje vrhunski kvalitet otiska po neuporedivo nižoj ceni od uobičajene štampe na ploteru.

Takode, razlikujemo se i po tome što doradu odštampanog materijala (secenje, bigovanje, savijanje ...) NE NAPLACUJEMO.
Drugim recima, placate onoliko koliko piše u cenovniku, bez dotatnih ili skrivenih troškova.

Priprema za štampu, obrada i optimizacija, kao i manje intervencije na donetim fajlovima se, takođe ne naplaćuju. Ukoliko niste dovoljno stručni u ovome, slobodno nam se obratite - mi ćemo vam pomoći da na najbolji način realizujete ono što ste zamislili.

Vaše fajlove možete doneti licno kod nas na CD-u i flash memoriji ili poslati na našu e-mail adresu. Za sva dodatna obaveštenja, konsultacije, objašnjenja i slicno, možete nas kontaktirati i telefonom, a vaš zahtev ce biti obraden u najkracem mogucem roku.

Kvalitet, brzina, tačnost, preciznost, uz striktno poštovanje rokova su naši zaštitni znaci, a posvećenost poslu i vrhunska oprema sa kojom sve ovo postižemo su naše glavno orudje.

Petnaestogodišnje iskustvo u oblasti digitalne štampe, armija zahtevnih i zadovoljnih klijenata, pošten i profesionalni odnos prema ljudima od kojih ova firma zivi su činjenice koje nam daju za pravo da tvrdimo da ćete kod nas za svoj novac dobiti najviše.

TC STAKLENAC   |   TRG REPUBLIKE   |   MAKEDONSKA 5a   |   11ooo Beograd
011.33.488.39   |   060.06.46.778   |   xeikonprint@gmail.com

RADNI DANI: Ponedeljak - Petak   |   RADNO VREME: 9:3o - 17:oo
Subotom je isporuka/preuzimanje odštampanog materijala 10:oo-12:oo

Erste Bank Racun: 340-11006979-24
Maticni broj: 20800984   |   PIB: 107430019