XEIKON PRINT

digitalna štamparija:   o nama


XEIKON PRINT digitalna štamparija
pod ovim imenom poslujemo od 2010. godine i uspešno nastavljamo 15 godišnji put prve digitalne štamparije na ovim prostorima - Zajkon-Print-a.

XEIKON PRINT digitalna štamparija
se nalazi se u samom centru grada, na Trgu Republike, TC. Staklenac, na drugom spratu.

lza nas stoji dugogodišnje iskustvo, tako da smo se u svetu digitalne štampe pozicionirali kao štamparija koja može da odgovori na zahteve svojih klijenata.

Naša osnovna prednost, u odnosu na mnoge druge, je mogucnost jednostrane i obostrane štampe velikih formata iz rolne i tabaka na XEIKON mašini koja daje vrhunski kvalitet otiska po neuporedivo nizoj ceni od uobicajene štampe na ploteru.

XEIKON PRINT digitalna štamparija
Kvalitet, brzina, tacnost, preciznost, uz striktno poštovanje rokova jesu naši zaštitni znaci, a posvecenost poslu i vrhunska oprema sa kojom sve ovo postizemo su naše glavno orudje i značajne reference.

Petnaestogodišnje iskustvo u oblasti digitalne štampe, armija zahtevnih i zadovoljnih klijenata, pošten i profesionalni odnos prema ljudima od kojih ova firma zivi jesu cinjenice koje nam daju za pravo da tvrdimo da cete kod nas za svoj novac dobiti najviše.

Takode, razlikujemo se i po tome što doradu odštampanog materijala (secenje, bigovanje, savijanje i drugo) NE NAPLAĆUJEMO. Drugim recima, placate onoliko koliko piše u cenovniku, bez dotatnih ili skrivenih troškova.

Vaše pripremljene fajlove možete dostaviti:

  • licno kod nas na CD-u / USB flash memoriji ili
  • poslati na nasu e-mail adresu: XeikonPrint@gmail.com

Za sva dodatna obaveštenja, konsultacije, objašnjenja i slicno, mozete nas kontaktirati i telefonom (011.33.48.839 ili 060.06.46.778), a vaš zahtev ce biti obradjen u najkracem mogucem roku.

Hvala Vam na do sada ukazanom poverenju

Vaš XEIKON PRINT