XEIKON PRINT

digitalna štamparija:   usluge


SOLVENTNA ŠTAMPA NA PLOTERU ŠIRINE 160 cm


Solventna štampa je tehnika kojom se štampaju kako veliki tako i manji formati, a pritom se koriste boje i materijali koji su otporni na spoljne uticaje. Samim tim idealna je za štampanje na materijalima koji stoje na otvorenom – napolju i izloženi su kiši, snegu, visokim i niskim temperaturama, UV zračenjima i sl. Odštampani motivi ne blede i ne mogu se izgrebati, a vek trajanja je preko sedam godina. Gotovo sve spoljašnje reklame izradjene su ovom vrstom tehnologije.
Štamparija Xeikon print u ponudi ima solventnu štampu i to na novoj masini MIMAKI JV 30 Sp 160. Štampa je iz rolne, maksimalne sirine 160cm. a u dužinu 10 – 15 metara u jednom komadu. Kvalitet otiska je besprekoran. Mogućnosti štampe na ovom ploteru su gotovo neograničene, a najčešća primena se odnosi na štampanje sledećeg:

PVC SAMOLEPIVE FOLIJE ZA SPOLJNU UPOTREBU


Mogu se lepiti na staklo, izlog, lim, razne vrste plastike, vozila ili na bilo koju suvu i očišćenu glatku površinu. PVC folije imamo u sjajnoj, mat ili providnoj varijanti. Štampanje je moguće u bilo kojoj veličini u punom koloru.

PVC BANERI – CERADE


Koriste se takodje za isticanje reklame u spoljnim uslovima. Njihova prednost je u tome što se ne lepe na površinu, vec se pomoću prethodno nameštenih metalnih prstenova – ringlica i vezica ili kanapa na licu mesta zategnu na željeno mesto. Mogu se postavljati na fasadu i kada površina nije glatka. Takodje, pomoću cerade možemo zakloniti neku površinu koju želimo da prikrijemo, a uz print na istoj istaknuti vizuelnu poruku ili reklamu.

ONE WAY VISION RUPIČASTE SAMOLEPIVE FOLIJE


Najčešće se koriste za brendiranje spoljašnjih i unutrašnjih izloga, stakala u kancelarijama, kao i kod brendiranja vozila. Rupičasta struktura folije omogućuje da se reklama spolja vidi normalno, a gledano iznutra deluje kao providna obzirom da propušta svetlost.

MESH BANER RUPIČASTE CERADE


Njihova rupičasta struktura omogućuje da propušta vazduh, tako da je idealna za postavljanje reklama koje trpe udare vetra. Ovakve reklame se najčešće montiraju izmedju dva stuba, na metalne žićane ograde, gradjevinske skele i sl. Način montiranja je isti kao i kod baner cerada – metalnim prstenovima (ringlicama) i vezicom ili kanapom.

SLIKARSKO PLATNO – CANVAS


Digitalna štampa na slikarskom platnu – canvasu će brzo i vrlo upečatljivo pretvoriti vaše fotografije ili reprodukcije slikarskih autora u istinsku umetnost. Štampa na canvasu je moguća u bilo kom formatu ili tiražu, a platno koje koristimo je zaista najkvalitetnije koje se može naći na tržistu. Imamo ga u mat ili satenskoj varijanti , 100% prirodno. Pored štampe, nudimo vam i mogućnost uramljivanja ili natezanja platna na blind ram debljine 2 ili 4cm. Cena štampe zavisi od dimenzije platna i od toga dali se i kako uramljuje. Pozovite nas ili pošaljite upit i u najkraćem roku javljamo cenu.

SAMOLEPLJIVI TEKSTIL


Koristi se za dekorativno ukrašavanje odeće, stakla, zidova i sl. Materijal je vodootporan i poseduje slabiji lepak, radi lakog skidanja i ponovnog repozicioniranja na druge podloge.

TC STAKLENAC   |   TRG REPUBLIKE   |   MAKEDONSKA 5a   |   11ooo Beograd
011.33.488.39   |   060.06.46.778   |   xeikonprint@gmail.com

RADNI DANI: Ponedeljak - Petak   |   RADNO VREME: 9:3o - 17:oo
Subotom je isporuka/preuzimanje odštampanog materijala 10:oo-12:oo

Erste Bank Racun: 340-11006979-24
Maticni broj: 20800984   |   PIB: 107430019